Для приготування цієї страви найкраще використовувати баранячий фарш.
Інгредієнти:
- фарш зі свинини і яловичини 500 грам
 - Кетчуп Hellmann’s Extra Hot 6 ст.л
 - зубчик часнику 1 шт
 - цибуля 1 шт
 - свіжий коріандр 1 пучок
 
Приготування:
Приправте фарш з видавленим часником свіжим сушеним коріандром і кетчупом.
Цибулю нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Змішайте фарш з цибулею і сформуйте шашлики, нафарширувавши м’ясо на довгі шпажки.
Обсмажте м’ясо по 6-8 хвилин з кожного боку. Подавати з йогуртовим соусом і салатом.

            
             
            


