[vc_row][vc_column][vc_column_text]Красивий і дуже смачний листковий салат з червоною рибою, рисом, авокадо і вершковим сиром. Любителям суши обов’язково сподобається! Він простий і швидкий в приготуванні, відмінна ідея для святкового столу. Пропоную прекрасний рецепт салату з сьомгою, який внесе різноманітність у ваше меню.
Інгредієнти:
сьомга (слабосолона) 200-300 г
авокадо 2 шт
рис 1 стопка.
сир твердий 50 г
сир вершковий 5 ст. л.
кріп 1/2 пучька.
сіль за смаком
чорний перець за смаком
Приготування:
Рис відварити до готовності.
У глибокій мисці змішайте вершковий сир, дрібно нарізаний кріп, сіль, перець.
На блюдо встановіть квадрат або коло для формування салату. На дно викладіть сьомгу нарізану на невеликі шматочки.
Поверх рибки рівномірним шаром викладіть рис. Розподіліть і утрамбуйте ложкою.
Наріжте невеликими кубиками авокадо і викладіть його на рис.
Наступним шаром піде вершковий сир перемішаний з кропом.
Далі ще один шар сьомги.
Зверху посипте натертим на дрібну тертку сиром. Нехай настоїться в холодильнику 2 години.
Салат із сьомгою, авокадо і рисом готовий. Зніміть форму і подавайте до столу![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]