Соковита куряча грудка запечена в духовці

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Як запекти курячі грудки в духовці, щоб м’ясо залишалося соковитим? Всі знають, що грудки – продукт дієтичний, але часто виходить сухуватим. Розповім секрети приготування соковитого філе, при якому м’ясо можна замаринувати дуже швидко. Простий рецепт смачної ароматної страви.

Інгредієнти:

  • грудка куряча – 4 шт
  • масло вершкове – 3 ст. л.
  • часник – 4 зуб.
  • чебрець – 1.5 ч. Л.
  • лимон – 1/2 шт
  • сік лимонний – 3 ст. л.
  • сіль – 2.5 ст. л.
  • чорний перець – 0.5 ч. Л.
  • вода – 1 л

Приготування:

Щоб маринад справлявся зі своїм завданням швидше, ми йому будемо допомагати. Проткніть кожну грудку зубочистками, як показано на фото.

У воду всипте 2 ст.л. солі, 0,5 ч.л. чебрецю і половину лимона нарізаного кружечками. Це буде наш маринад.

Помістіть грудки в маринад. Вода повинна повністю покривати м’ясо. Залиште на 15 хвилин.

В окремій піалі змішайте розтоплене вершкове масло з дрібно посічений часником, чорним меленим перцем, що залишився чебрецем, лимонним соком і сіллю.

Дістаньте з маринаду курячі грудки, вийміть зубочистки і обов’язково добре обсушити паперовим рушником з двох сторін. Викладіть на деко.

Повапните часниково-масляним соусом з допомогою пензлика. Поставте запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Соковита куряча грудка запечена в духовці готова. Це дуже смачно і ароматно!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..