Гарбуз запечений в горшочку

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Чи знаєте Ви, що гарбуз – джерело вітамінів. Його вживають при проблемах з печінкою, нирками, сечовим міхуром. Гарбуз застосовується при карієсі і ожирінні. Найприкріше в тому, що вона не є постійним продукт на нашому столі, але ж з гарбуза можна приготувати багато різноманітних страв.

Гарбуз, запечений в горщику

Для приготування цього продукту буде потрібно:

  • 500 г гарбуза,
  • 250 г сиру,
  • 3 ст. ложки манки,
  • 3 яйця,
  • 3 ст. ложки вершкового масла,
  • 1 ст. молока,
  • 0.5 ч. ложки меленої кориці,
  • 2 ст. ложки цукру,
  • 0.5 ч. ложки солі.

Очищаємо гарбуз і нарізаємо на шматочки, обсмажуємо у вершковому маслі.

Варимо манну кашу – заливаємо манну крупу холодним молоком і доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Додаємо за смаком цукор і сіль і корицю, не перестаючи помішувати. Так варимо 5-7 хвилин. Повинна вийти густа манна каша.

Протираємо сир через сито і змішуємо його з манною кашею, додаємо гарбуз, яйця, сіль, цукор. Все добре перемішуємо. Змащуємо зсередини вершковим маслом горщик і кладемо туди суміш.

Ставимо в розігріту до 200 * С духовку і запікаємо протягом 20 хвилин.

Забула додати – не заповнюється горщик повністю; втече суміш і не наздоженеш. Обов’язково робіть відступ 2-3см від краю горщика.
Гарбуз, запечена в горщику готовий.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Інші рецепти для вас:
· ·
Категоря:
Перші страви

Don't Miss! random posts ..