Печінковий торт із курячої печінки з молоком

Куряча печінка – найніжніша, без специфічної гіркоти у смаку.

Час приготування: 40 хвилин .
Кількість: 6 порцій .

Інгредієнти:

  • 600 г курячої печінки
  • 1 склянка борошна
  • 2-3 моркви
  • 1 склянка молока
  • 2 яйця
  • 2 цибулини
  • 1 зубчик часнику
  • 3-5 ст. майонезу
  • 3 ст. рослинної олії
  • 1 ч. л. спецій

Приготування:

Подрібнити курячу печінку в блендері і приправ за смаком.

Додайте молоко, олію та яйця, і знову все збийте.

Поступово додайте борошно,  і перемішати тісто до однорідності.

Дрібно наріжте цибулю, натріть моркву на тертці і обсмажте їх разом на сковороді до золотистості.

Змішайте майонез із давленим часником – це буде крем для нашого печінкового торта.

Вилийте на суху сковорідку ополоник тіста, рівномірно розподілити і обсмаж з двох сторін, як млинці.

За таким же принципом приготуй решту коржів до кінця .

Змажте перший печінковий корж майонезом, викласти засмажку, накрити наступним коржем – і повторюй ці шари до кінця заготовок, поки не вийде повноцінний торт.

Don't Miss! random posts ..