Куряча печінка – найніжніша, без специфічної гіркоти у смаку.
Час приготування: 40 хвилин .
Кількість: 6 порцій .
Інгредієнти:
- 600 г курячої печінки
- 1 склянка борошна
- 2-3 моркви
- 1 склянка молока
- 2 яйця
- 2 цибулини
- 1 зубчик часнику
- 3-5 ст. майонезу
- 3 ст. рослинної олії
- 1 ч. л. спецій
Приготування:
Подрібнити курячу печінку в блендері і приправ за смаком.
Додайте молоко, олію та яйця, і знову все збийте.
Поступово додайте борошно, і перемішати тісто до однорідності.
Дрібно наріжте цибулю, натріть моркву на тертці і обсмажте їх разом на сковороді до золотистості.
Змішайте майонез із давленим часником – це буде крем для нашого печінкового торта.
Вилийте на суху сковорідку ополоник тіста, рівномірно розподілити і обсмаж з двох сторін, як млинці.
За таким же принципом приготуй решту коржів до кінця .
Змажте перший печінковий корж майонезом, викласти засмажку, накрити наступним коржем – і повторюй ці шари до кінця заготовок, поки не вийде повноцінний торт.