Солянка з квашеною капустою у мультиварці

Коли хочеться нових смаків та цікавих кулінарних експериментів.

Час приготування: 1 година 30 хвилин.
Кількість: 8 порцій.

Інгредієнти:

  • 600 г квашеної капусти
  • 500 г ковбаси та сосисок
  • 2.5 л води або бульйону
  • 300 г картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 150 г квашених огірків
  • 3 ст. томатної пасти
  • 1 ст.л спецій

Приготування:

Тонко нарізати моркву, цибулю, огірки та всі м’ясні інгредієнти.

Картоплю нарізати більшими брусочками.

Квашену капусту трохи подрібни і за бажанням промити, якщо вона дуже кисла.

Додайте  всі інгредієнти в чашу мультиварки і перемішайте.

Готуйте  солянку 1.5 години у режимі «Суп» або «тушіння».

Don't Miss! random posts ..