Коли хочеться нових смаків та цікавих кулінарних експериментів.
Час приготування: 1 година 30 хвилин.
Кількість: 8 порцій.
Інгредієнти:
- 600 г квашеної капусти
- 500 г ковбаси та сосисок
- 2.5 л води або бульйону
- 300 г картоплі
- 1 морква
- 1 цибулина
- 150 г квашених огірків
- 3 ст. томатної пасти
- 1 ст.л спецій
Приготування:
Тонко нарізати моркву, цибулю, огірки та всі м’ясні інгредієнти.
Картоплю нарізати більшими брусочками.
Квашену капусту трохи подрібни і за бажанням промити, якщо вона дуже кисла.
Додайте всі інгредієнти в чашу мультиварки і перемішайте.
Готуйте солянку 1.5 години у режимі «Суп» або «тушіння».