Інгредієнти на курку 1.5-2кг:
- Вершкове масло 50г.
- Вода 1.5л
- Сіль 4.5 ст.л.
- Паприка 1.5 ч.л.
- Приправа до курки за смаком без вмісту солі.
- Чорний перець мелений за смаком
- Яблука 3 шт.
Приготування:
У воді 1.5 літра розведіте у сіль, покладіть у цей розсіл курку так щоб була повністю покрита, і зверху притисніть гнітом, якщо курка більша просто розведіть ще стільки води з соль щоб повністю порило курку.
Поставити курку в холодильник на 8 годин.
Дістати курку з холодильника витерти серветками насухо, начиніте курку дольками яблук.
Тепер готуємо ароматну намазанку для курки, масло вершкове розтоплене, паприка і спеції до курки, перець.
Добре намазати курку, поставити випікати на 2 години на 180 градусів.