Як приготувати домашні ковбаски гриль з фаршу

З цим рецептом ти назавжди закохаєшся в домашні ковбаски! Для ковбасок знадобляться очищені та підготовлені свинячі оболочки!

Інгредієнти:

  • Свинина 1.5 кг.
  • Сіль 1 стол.л.
  • Перець гострий стручковий 1 грам.
  • Перець чорний мелений 1 чайн.л.
  • Фенхель 1 чайн.л.
  • Вино червоне 200 мл.
  • Свинна оболочка 200 грам.

Приготування ковбасок:

З м’яса зрізати зайвий жир і нарізати його на зручні шматки, потім перемолоти в м’ясорубці. У фарш додати солі, фенхелю, суміші перців, все перемішати. Додати вино та перемішати знову.

Встановити на м’ясорубку спеціальну насадку для ковбасок, надіти на неї оболочку і починати вичавлювати з них ковбасу, рівномірно розподіляючи її по всій довжині оболочки. Яку довжину потрібно вибираємо самі. Оболочки можна замотати товстою ниткою. Я робила ковбаски довжиною в 25 см.

Тепер отримані ковбаски смажимо на своє задоволення на грилі або на мангалі, або на вугіллі, як сподобається.

Дуже смачні виходять ковбаски гриль!

 

Don't Miss! random posts ..