Рецепти приготування скумбрії в цибулевому лушпинні

Готувала скумбрію за дуже смачним рецептом яким хочу поділитись і з вами, так ось рецепт смачної скумбрії яка готується дуже просто і швидко.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 2шт
  • Вода 1. літр
  • Сіль 5. ст.ложок
  • Цибулеве лушпиння 50 грам.

Приготування:

Отже, скумбрію розморозити та почистити.
В широку каструлю, глибоку сковорідку або, найкраще, гусятницю наливаємо:
Вода 1. літр
Сіль 5. ст.ложок
І додаємо цибулеве лушпиння.

Цій суміші потрібно проваритися хвилин 5-10, щоби вода набула приємного золотаво-коричневого кольору.

Очищену тушку риби обережно опускаємо у киплячу суміш і варимо її 5-7 хв. на одному боці, обережно перевертаємо скумбрію на інший бік і варимо ще 5-7 хв. Дуже важливо не переварити.

Рибку виймаємо і споживаємо як в гарячосу так і в холодному вигляді!!! Вона виходить дуже смачна та соковита.

На смак схожа на оселедця гарячого копчення. Спробуйте приготувати таку рибку.

Смачного!

Don't Miss! random posts ..