Рецепт:
- Помідори середнього розміру – 30 шт
- Твердий сир -200 г
- Часник 3 зуб.
- майонез
- Крабові палички -240 г
- Огірок для прикраси
Спосіб приготування:
Спосіб приготування: Промиваємо овочі під проточною водою, надрезаем помідори з одного боку (робимо хрестоподібний надріз), очищаємо середину помідорів. Дрібно нарізаємо крабові палички, натираємо сир на дрібній тертці, очищаємо часник і видавлюємо його через землянку.
Змішуємо майонез, часник і крабові палички, перемішуємо, начиняє отриманою масою помідори і красиво викладаємо їх на блюдо у вигляді бутонів тюльпанів і цибулю у вигляді стебел і листя тюльпанів. Огірки нарізаємо шматочками і викладаємо поруч з «тюльпанами».