Ця проста закуска виходить особливо смачною і ароматною завдяки вареної моркви, яєць і цибулі.
Інгредієнти:
- морква 1 штука
- яйця 3 штуки
- Цибуля 1 штука
- Печінка тріски 250 г
- сіль за смаком
- Мелений чорний перець за смаком
- Лимонний сік 1 ст. ложка
Приготування:
Відваріть моркву до м’якості за 30-40 хвилин. Яйця зваріть круто за 10 хвилин.
Як і скільки варити моркву
Остудіть інгредієнти і очистіть.
Поріжте моркву, яйця і цибулю. Подрібніть цибулю в блендері.
Додайте моркву, яйця і печінку тріски. Збийте до однорідності.
Приправте сіллю, перцем і лимонним соком і збийте ще раз.