[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Інгредієнти:
- гарбуз 600 грам.
 - бочок 250 грам.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - часник 3 зубчика.
 - шавлія свіжа 3 шт.
 - Кухонна сільза смаком
 - Перець чорний молотий за смаком
 - Творого 2ст. ложки.
 
Спосіб приготуваня:
Дрібними кубиками наріжте бекон. Насипте його на велику суху сковороду з товстим дном і поставте на середній вогонь. Витоплювати жир, час від часу перемішуючи, поки бекон НЕ зготується до стану шкварок. Вийміть шкварки шумівкою на тарілку.
Гарбуз очистите від шкірки і серцевини, наріжте кубиками по 5-7 мм. Окремо подрібніть цибулю, часник і листочки шавлії.
Обсмажте цибулю в сковороді з жиром від бекону, 3 хв. Додайте шавлія і часник, обсмажуйте 5 хв.
Відваріть гарбуз, коли гарбуз стане м’яким, посоліть, поперчіть, потовчіть товкачем викладіть на тарідку гарбуз посипте беконом і творогом, подавайте Смачного :).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

            
             
            



