Хочете здивувати своїх близьких смачним ми красивим стравою? Рулет з м’ясного фаршу з вареними яйцями вразить їх.
Розрізаний і красиво розкладений на плоске блюдо рулет прикрасить будь-який святковий стіл.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш 300 гр
- Свинячий фарш 300 гр
- Сире яйце 1 шт
- Чорний перець
- сіль
- Часник 1 зубчик (за бажанням)
- Яйця варені 5 шт
Як приготувати
Фарш перемішати з сирим яйцем, вичавленим через прес часником, чорним перцем і сіллю. Викласти його в 1,5- 2 см шаром на
рукав для запікання, зверху ланцюжком укласти яйця. Загорнути в рулет. Закріпити краю пакета і випікати при температурі 160
170 гр. до рум’яної скоринки.