Гарбузова каша з піджаркою

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти:

  • гарбуз 600 грам.
  • бочок 250 грам.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 3 зубчика.
  • шавлія свіжа 3 шт.
  • Кухонна сільза смаком
  • Перець чорний молотий за смаком
  • Творого 2ст. ложки.

Спосіб приготуваня:

Дрібними кубиками наріжте бекон. Насипте його на велику суху сковороду з товстим дном і поставте на середній вогонь. Витоплювати жир, час від часу перемішуючи, поки бекон НЕ зготується до стану шкварок. Вийміть шкварки шумівкою на тарілку.

Гарбуз очистите від шкірки і серцевини, наріжте кубиками по 5-7 мм. Окремо подрібніть цибулю, часник і листочки шавлії.

Обсмажте цибулю в сковороді з жиром від бекону, 3 хв. Додайте шавлія і часник, обсмажуйте 5 хв.

Відваріть гарбуз, коли гарбуз стане м’яким, посоліть, поперчіть, потовчіть товкачем викладіть на тарідку гарбуз посипте беконом і творогом, подавайте Смачного :).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..