[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Інгредієнти:
-
- бубліки 200 г.
- сир твердий (я брала “Гауда”) 100 г.
- молоко або вода для замочування
- майонез
- рослинна олія
Для начинки
- курка (або свинина + яловичина) 200 г.
- майонез 1 ст.
- цибуля ріпчаста 1 шт
- часник 1 зубчик
- зелень петрушки, кропу
- сіль
- мелений перець
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”45″ img_size=”full”][vc_single_image image=”69″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Бубліки покласти в миску і залити молоком або водою, повинні бути повністю покриті рідиною, але якщо рідини недостатньо, їх можна періодично перемішувати.
Залишити набухати на 10-15 хвилин, повинні трохи набрякнути, але не розмокнути.
Приготувати начинку .
М’ясо прокрутити на м’ясорубці або подрібнити в блендері.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Часник очистити і дрібно нарізати або пропустити через часниковий прес.
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати.
У розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю 4 хвилини. Потім акуратно викласти цибулю з сковороди і перекласти в миску.
На тій же сковороді невеликими порціями обсмажити курячий фарш.
З’єднати фарш і обсмажену цибулю і прокрутити на м’ясорубці або знову подрібнити в блендері.
До фаршу додати: часник, зелень, майонез, сіль, перець.
Фарш добре перемішати.
Деко змастити маслом і викласти на нього бубліки.
На кожний бублік покласти трохи фаршу у вигляді невеликої гірки.
Приготувати начинку .
М’ясо прокрутити на м’ясорубці або подрібнити в блендері.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Часник очистити і дрібно нарізати або пропустити через часниковий прес.
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати.
У розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю 4 хвилини. Потім акуратно викласти цибулю з сковороди і перекласти в миску.
На тій же сковороді невеликими порціями обсмажити курячий фарш.
З’єднати фарш і обсмажену цибулю і прокрутити на м’ясорубці або знову подрібнити в блендері.
До фаршу додати: часник, зелень, майонез, сіль, перець.
Фарш добре перемішати.
Деко змастити маслом і викласти на нього бубліки.
На кожний бублік покласти трохи фаршу у вигляді невеликої гірки.
Полити бубліки майонезом (за бажанням) і посипати тертим сиром.
Запікати протягом 15-20 хвилин в нагрітій до 180 ° С духовці (цього часу достатньо, але я тримала трохи довше, тому бубліки вийшли більш рум’яними).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]