Фаршировані свинні котлети на кісточках

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]Фаршировані свинячі котлети з корейки на кісточках виглядають святково, а готуються неймовірно просто. Свинина попередньо замочується в розсолі, а потім в кожній котлеті збоку розрізається глибокі кишені, який наповнюється плавким сиром, зеленю  і  часником. Обсмажте їх, щоб м’ясо на кісточці підрум’янилося, а сир всередині апетитно розплавився і злився з зеленню. Для гарніру приготуйте білу квасолю, прогрів її на сковороді в що залишилися після смаження м’яса соках.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти за рецептом:

  • 4 натуральні свинячі котлети на кістках (по 170 – 220 гр. Кожна)
  • 1/4 ст.л. цукру
  • Половина середнього качана зеленого салату
  • 2 зубчики часнику
  • 4 ст. л. оливкового масла + додатково, щоб змастити 4 скибочки
  • сиру проволоне (приблизно 60 гр.)
  • 4 свіжого листя шавлії,
    1 банка (540 гр.) Консервованої квасолі

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Приготування страви за рецептом:

У великій мисці в 3 ст. теплої води розчиніть 1/4 ст. солі і цукор.

Вставте невеликий ніж в округлу бічну сторону кожної свинячий котлети і проріжте глибоку кишеню шириною близько 5 см.

Замочіть котлети в розсолі приблизно на 5 хвилин.

Тим часом дрібно наріжте листя салату і часник. Змішайте з 2 ст. л. оливкового масла, сіллю і чорним перцем за смаком.

Вийміть котлети з розсолу і обсушити паперовими рушниками. Складіть кожну скибочку сиру навпіл і вкладіть в кишеню свинячий котлети, потім начините кишеню сумішшю з салату.

Змастіть свинину оливковою олією, посипте шавлією, посоліть і поперчіть. У великій сковороді на помірно сильному вогні нагрівайте залишилися 2 ст. л. оливкового масла.

Обсмажте свинячі котлети по кілька штук, перевернувши один раз, до золотистого кольору, 3-4 хвилини.

Перекладіть на тарілку. Додайте в сковороду квасолю і 1/3 ст. води, посоліть і поперчіть за смаком.

Поверніть свинину на сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні до готовності, ще 5-7 хвилин. Подавайте свинину з квасолею.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Категоря:
Мясні страви

Don't Miss! random posts ..