Бубліки запечені з м’ясним фаршем

[vc_section][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Інгредієнти:

    • бубліки 200 г.
    • сир твердий (я брала “Гауда”) 100 г.
    • молоко або вода для замочування
    • майонез
    • рослинна олія

Для начинки

  • курка (або свинина + яловичина) 200 г.
  • майонез 1 ст.
  • цибуля ріпчаста 1 шт
  • часник 1 зубчик
  • зелень петрушки, кропу
  • сіль
  • мелений перець

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”45″ img_size=”full”][vc_single_image image=”69″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Бубліки покласти в миску і залити молоком або водою, повинні бути повністю покриті рідиною, але якщо рідини недостатньо, їх можна періодично перемішувати. 
Залишити набухати на 10-15 хвилин,  повинні трохи набрякнути, але не розмокнути.

Приготувати начинку .
М’ясо прокрутити на м’ясорубці або подрібнити в блендері.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Часник очистити і дрібно нарізати або пропустити через часниковий прес.
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати.
У розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю 4 хвилини. Потім акуратно викласти цибулю з сковороди і перекласти  в миску.
На тій же сковороді невеликими порціями обсмажити курячий фарш.
З’єднати фарш і обсмажену цибулю і прокрутити на м’ясорубці або знову подрібнити в блендері.

До фаршу додати: часник, зелень, майонез, сіль, перець.

Фарш добре перемішати. 
Деко змастити маслом і викласти на нього бубліки.

На кожний бублік покласти трохи фаршу у вигляді невеликої гірки.

Приготувати начинку .
М’ясо прокрутити на м’ясорубці або подрібнити в блендері.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Часник очистити і дрібно нарізати або пропустити через часниковий прес.
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати.
У розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити цибулю 4 хвилини. Потім акуратно викласти цибулю з сковороди і перекласти  в миску.
На тій же сковороді невеликими порціями обсмажити курячий фарш.
З’єднати фарш і обсмажену цибулю і прокрутити на м’ясорубці або знову подрібнити в блендері.

До фаршу додати: часник, зелень, майонез, сіль, перець.

Фарш добре перемішати. 
Деко змастити маслом і викласти на нього бубліки.

На кожний бублік покласти трохи фаршу у вигляді невеликої гірки.

Полити бубліки майонезом (за бажанням) і посипати тертим сиром.

Запікати протягом 15-20 хвилин в нагрітій до 180 ° С духовці (цього часу достатньо, але я тримала трохи довше, тому бубліки вийшли більш рум’яними).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..