Інгредієнти
- 3 яйця;
- 300 г курячого філе;
- 1 морква;
- 150 г твердого сиру;
- 150 г моркви по-корейськи ;
- 3-4 столові ложки майонезу;
- 1 гілочка петрушки.
Приготування
Відваріть курячі яйця круто за 10 хвилин, філе і морква – до готовності.
Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Сир натріть на середній тертці, білки і жовтки – окремо на дрібній.
Викладіть в салатник або на тарілку через кулінарне кільце курку, морква по-корейськи, жовтки і сир. Після кожного шару змащуйте майонезом або робіть сіточку з нього. Зверху посипте білками і прикрасьте вареної морквою, майонезом і петрушкою, щоб вийшов годинник.