Мясні страви на великдень свинина з грибами

Інгредієнти для приготування :

  • 600г свинячого філе
  • 550г печериць
  • 120г цибулі
  • 15г часнику
  • петрушка 5г
  • масло 70мл
  • 200мл водички
  • Сіль

Приготування :

Робимо нарізку цільного м’яса дрібними кубиками приблизно близько 1 см, скибочками акуратно нарізаємо грибочки, а так само часник, цибулю і корінь селери добре подрібнюємо ножем.

Викладаємо все вміст в сковороду і підливати масло. Слідом все добре розмішуємо. Накриваємо кришкою і далі тушкуємо одну годину.

Хвилин за 25 до готовності додаємо водичку і розмішуємо. Потім все знову прикриваємо кришкою і готуємо ще, близько 15 хвилин. Коли все буде готово можна для прикраси посипати все зеленню. Більш глибокий аромат м’яса можна додати, додавши лавровий лист в блюдо.

Don't Miss! random posts ..