[vc_row][vc_column][vc_column_text]Червона риба по праву вважається одним з прикрас будь-якого святкового столу. І це блюдо можна приготувати своїми руками, істотно заощадивши сімейний бюджет.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Отже, пропонуємо Вам найзручніший спосіб святкового засолу червоної риби.
Вам знадобиться:
- 1 кг червоної риби (горбуші),
- 3 ст л солі,
- 3 ст л цукру,
- 1 л води
[/vc_column_text][vc_column_text]
Приготувати розсіл:
Воду закип’ятити з цукром і сіллю, остудити.
Рибу злегка розморозити, нарізати скибочками по 0,5 см завтовшки.
Шматочки риби залити холодним розсолом, прибрати в холодильник на 2 години.
Потім розсіл злити, а рибу вже можна подавати до столу.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]