Червона риба до святкового столу своїми руками

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Червона риба по праву вважається одним з прикрас будь-якого святкового столу. І це блюдо можна приготувати своїми руками, істотно заощадивши сімейний бюджет.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Отже, пропонуємо Вам найзручніший спосіб святкового засолу червоної риби.

Вам знадобиться:

  • 1 кг червоної риби (горбуші),
  • 3 ст л солі,
  • 3 ст л цукру,
  • 1 л води

[/vc_column_text][vc_column_text]

Приготувати розсіл:

Воду закип’ятити з цукром і сіллю, остудити.

Рибу злегка розморозити, нарізати скибочками по 0,5 см завтовшки.
Шматочки риби залити холодним розсолом, прибрати в холодильник на 2 години.
Потім розсіл злити, а рибу вже можна подавати до столу.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..