Інгредієнти:
торт:
- Печиво 120 грам
- вершкове масло 120 грам
- арахіс 100 грамів
- кориця 1 пачка
Сирна маса:
- Білий шоколад 200 грам
- молоко 50 мілілітрів
- вершкове масло 100 грамів
- меленого сиру 200 грам
- Сир Філадельфія 200 грам
- сметана 100 грамів
оформлення:
- полуниця 200 грам
- молочний шоколад 20 грам
Приготування:
Круглу форму змастити вершковим маслом. Покладіть печиво і арахіс в кухонний комбайн і подрібніть їх. Перекласти в миску, додати масло і корицю, розтоплену в каструлі.
Вистеліть дно і боки форми крихтою. Ставимо в розігріту до 180°С духовку і випікаємо 10 хвилин. Витягніть його і дайте охолонути.
Приготувати сирну масу. Нагрійте молоко з поламаним білим шоколадом в каструлі, перемішайте до повного розчинення. Зняти з вогню, додати вершки і перемішати.
Викласти сир, сир Філадельфія і масло в миску, додати масу з білого шоколаду і ретельно перемішати міксером.
На охолоджене дно викласти сирну масу і викласти на верхню поверхню. Відставте на кілька годин в холодильник.
Готовий пиріг полити розтопленим шоколадом і прикрасити нарізаною полуницею.