Чізкейк з білого шоколаду НОВИЙ РЕЦЕПТ

Інгредієнти:

торт:

  • Печиво 120 грам
  • вершкове масло 120 грам
  • арахіс 100 грамів
  • кориця 1 пачка

Сирна маса:

  • Білий шоколад 200 грам
  • молоко 50 мілілітрів
  • вершкове масло 100 грамів
  • меленого сиру 200 грам
  • Сир Філадельфія 200 грам
  • сметана 100 грамів

оформлення:

  • полуниця 200 грам
  • молочний шоколад 20 грам

Приготування:

Круглу форму змастити вершковим маслом. Покладіть печиво і арахіс в кухонний комбайн і подрібніть їх. Перекласти в миску, додати масло і корицю, розтоплену в каструлі.

Вистеліть дно і боки форми крихтою. Ставимо в розігріту до 180°С духовку і випікаємо 10 хвилин. Витягніть його і дайте охолонути.

Приготувати сирну масу. Нагрійте молоко з поламаним білим шоколадом в каструлі, перемішайте до повного розчинення. Зняти з вогню, додати вершки і перемішати.

Викласти сир, сир Філадельфія і масло в миску, додати масу з білого шоколаду і ретельно перемішати міксером.

На охолоджене дно викласти сирну масу і викласти на верхню поверхню. Відставте на кілька годин в холодильник.

Готовий пиріг полити розтопленим шоколадом і прикрасити нарізаною полуницею.

Don't Miss! random posts ..