Домашній торт медовик класичний зі сметанним кремом

Готуємо Домашній торт медовик класичний зі сметанним кремом рецепт.

Інгредієнти для торта медовик:

ТІСТО

  • вершкове масло 50 г
  • мед 50 г
  • сода 1 ч.л.
  • яйце 1 шт.
  • цукор 100 г
  • сіль щіпка
  • борошно 230 г

КРЕМ

  • сметана 25-30% 350 г
  • цукрова пудра 100 г
  • вершки 33% 250 мл

Як приготувати Домашній торт медовик класичний зі сметанним кремом рецепт

Масло і мед з’єднати і прогрівати, помішуючи, на водяній бані до повного розчинення масла.
Додати соду і, не перестаючи мішати близько 7-9 хвилин, довести масу до карамельного кольору. Зняти з водяної бані, злегка остудити.

Паралельно збити яйце з цукром і сіллю до пишної світлої маси 5-7 хвилин.

Медову масу з’єднати з яєчною, перемішати, додати просіяне борошно і замісити м’яке тісто. Духовку розігріти до 180 ° С.

Розділити тісто на 6 частин. На присипаних борошном аркушах пергаменту розкачати кожну діаметром трохи більше 18 см, наколоти виделкою і випікати 3-5 хв до рум’яності. Гарячі коржі обрізати, обрізки зберегти і подрібнити в крихту.

Зібрати торт , промазав коржі кремом, обсипати крихтою і в холодильник на ніч.

КРЕМ
Збити охолоджені вершки, сметану і пудру.

Don't Miss! random posts ..