Інгредієнти:
- 200 грам персиків (без кісточок)
- вершки 30% 500 мл
- 6 столових ложок цукрової пудри
- лимонний сік
Спосіб приготування:
Персики вимийте, обсушіть і наколіть (і видаліть, якщо у них тверда шкірка). Перекладіть в миску і перемішайте до однорідності. Додайте кілька крапель лимонного соку і перемішайте.
Охолоджені вершки викласти в миску і збити. Додайте цукрову пудру і перемішайте.
Покладіть збиті вершки до персиків і знову все перемішайте. Готову масу перекласти в пластиковий контейнер, закрити і поставити в морозильну камеру приблизно на 3 години (якщо морозиво довго лежить в морозилці, то вийняти його потрібно приблизно за 15 хвилин до подачі, щоб воно трохи пом’якшало).
Готове морозиво викласти ложкою, прикрасити листочком м’яти і подати на стіл.
Наведених інгредієнтів вистачить приблизно на 5 порцій.
Смачного.