Крем суп з кабачків і картоплі з кропом

Якщо ви прийшли з роботи голодні та втомлені, а у вас немає уявлення про вечерю, я рекомендую вам миттєвий, смачний і ситний крем-суп.

В одній мисці ви знайдете і кабачки, і картоплю, і цибулю, і часник, і кріп, які корисні і дуже потрібні 🙂 А ще краще, коли це будуть продукти з наших власних огородів.

Це може бути і вегетаріанський суп, після невеликих змін (масло замінюємо олією, а вершків не додаємо ) його можуть їсти і вегани.

Інгредієнти:

  • 1.5 літра води
  • 1 чайної ложки польської приправи Вегети (без консервантів)
  • 1 лавровий лист
  • 250 грам кабачків (вага після очищення)
  • 200 грам картоплі (вага після очищення)
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 1 зубчик часнику
  • 1 пучок кропу
  • соєвий соус
  • сіль
  • перець

Додатково:

  • вершки 18%

Спосіб приготування:

Кабачки очистити, видалити насіння, промити і нарізати кубиками. Картоплю почистити, промити і нарізати кубиками. Налийте воду в каструлю, додайте приправу, лавровий лист і доведіть до кипіння. Кабачки і картоплю опустити в киплячу воду і варити разом на повільному вогні під кришкою близько 10 хвилин.

Цибулю почистити, промити і нарізати кубиками. У каструлі розтоплюємо вершкове масло, перекладаємо цибулю і пасеруємо. Потім покладіть цибулю в суп і варіть разом 5 хвилин.

Часник очистити від лушпиння, промити, нарізати кубиками і роздавити виделкою. В кінці зніміть суп з вогню, вийміть лавровий лист, покладіть часник в суміш і збийте її блендером до однорідності.

Кріп промити, обсушити і нарізати кубиками. Покласти в суп, додати кілька крапель соєвого соусу і приправити за смаком сіллю і перцем.

Подавати гарячим з вершками.

Наведених інгредієнтів вистачить приблизно на 4 порції.

Смачного.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..