Якщо ви прийшли з роботи голодні та втомлені, а у вас немає уявлення про вечерю, я рекомендую вам миттєвий, смачний і ситний крем-суп.
В одній мисці ви знайдете і кабачки, і картоплю, і цибулю, і часник, і кріп, які корисні і дуже потрібні 🙂 А ще краще, коли це будуть продукти з наших власних огородів.
Це може бути і вегетаріанський суп, після невеликих змін (масло замінюємо олією, а вершків не додаємо ) його можуть їсти і вегани.
Інгредієнти:
- 1.5 літра води
- 1 чайної ложки польської приправи Вегети (без консервантів)
- 1 лавровий лист
- 250 грам кабачків (вага після очищення)
- 200 грам картоплі (вага після очищення)
- 1 цибулина
- 1 столова ложка вершкового масла
- 1 зубчик часнику
- 1 пучок кропу
- соєвий соус
- сіль
- перець
Додатково:
- вершки 18%
Спосіб приготування:
Кабачки очистити, видалити насіння, промити і нарізати кубиками. Картоплю почистити, промити і нарізати кубиками. Налийте воду в каструлю, додайте приправу, лавровий лист і доведіть до кипіння. Кабачки і картоплю опустити в киплячу воду і варити разом на повільному вогні під кришкою близько 10 хвилин.
Цибулю почистити, промити і нарізати кубиками. У каструлі розтоплюємо вершкове масло, перекладаємо цибулю і пасеруємо. Потім покладіть цибулю в суп і варіть разом 5 хвилин.
Часник очистити від лушпиння, промити, нарізати кубиками і роздавити виделкою. В кінці зніміть суп з вогню, вийміть лавровий лист, покладіть часник в суміш і збийте її блендером до однорідності.
Кріп промити, обсушити і нарізати кубиками. Покласти в суп, додати кілька крапель соєвого соусу і приправити за смаком сіллю і перцем.
Подавати гарячим з вершками.
Наведених інгредієнтів вистачить приблизно на 4 порції.
Смачного.