Це дуже простий і надзвичайно хороший холодний суп швидкого приготування з огірків 🙂
До нього входять зелені огірки, часник, кріп , натуральний йогурт, спеції та ще якийсь специфічний інгредієнт – яйце 😉 Коли його ласуєш, воно дуже смачне.
Перед подачею варто добре охолодити – смачно!
Він ідеально підходить для спеки, коли не хочеться готувати, але потрібно щось їсти.
Інгредієнти:
Суп з вершками подається холодним!
- 600г. огірків (вага після очищення, приблизно 3 великі)
- 1 зубчик часнику
- кріп (приблизно ½ пучка або більше)
- 400мл. натурального йогурту
- сіль
- чорний перець
Додатково для подачі:
- 3 яйця
- мята
- кріп
Спосіб приготування:
Огірки очистити, промити і натерти на крупній тертці. Часник очистити від лушпиння, промити і подрібнити. Кріп промити і нарізати.
Покладіть зелені огірки, часник і кріп в миску. Додайте натуральний йогурт і перемішайте. Приправити за смаком сіллю і чорним перцем. Ще раз перемішайте і поставте в холодильник.
Яйця зварити круто і остудити. Очистіть шкаралупу, промийте і наріжте скибочками.
Холодний суп з огірків розлийте в миски. Прикрасьте скибочками яєць, мятою і кропом.
Холодний суп охолоджує, насичує та має цікавий смак.
Наведених інгредієнтів вистачить приблизно на 3 порції.
Смачного.