Дуже популярний cалат з курки і винограду

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 г
  • Яблуко – 0,5 шт.
  • Виноград – 100 г
  • Волоські горіхи – жменя
  • Майонез – 2-3 ст.л.
  • Сіль морська – за смаком
  • Перець ч.м. – за смаком

Приготування:

Салат з виноградом і волоськими горіхами останнім часом набуває все більшої популярності. Думаю, що це, по-перше, склад всіма улюблений і смачний, по-друге, зовнішній вигляд інтригує і привертає увагу всіх гостей за святковим столом, а по-третє, салат довго не злбвітрюєця, що дуже довго робить його зовні привабливим. У будь-якому випадку, смак його оцінять багато ваші гості за святковим столом – він дуже соковитий, калорійний і смачний.

Підготуйте продукти за списком. Куряче філе помийте під проточною водою, відваріть хвилин 15 в підсоленій воді, остудіть. Яйце куряче відваріть не довше 10 хвилин, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи.

Наріжте варене куряче філе дрібними кубиками. На блюдо для подачі встановіть сервировочное кільце, першим шаром викладіть філе. Посоліть його, поперчіть, змастіть майонезом.

Наступним шаром викладаємо волоські горіхи.

На горіхи викладаємо шар нарізаного дрібними кубиками яблука, очищеного від насіння і шкірки.

Наступним шаром викладаємо натерте на дрібній тертці куряче яйце. Його також солимо, перчимо і змащуємо майонезом.

Наступним шаром викладаємо натертий на дрібній тертці твердий сир. Його змащувати майонезом не обов’язково.

Останнім шаром викладаємо виноград, розрізаний уздовж на дві частини. Ідеально в це блюдо підходить виноград сорту “кишмиш”, тоді не доведеться видаляти кісточки.

Накрийте салат плівкою і відправте в холодильник хвилин на 30 постояти, щоб просочилися всі шари.

Незвичайний, ситний і дуже смачний салат з виноградом і волоськими горіхами готовий. Приємного!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..