Форель річкова смажена з лимоном

Класичний рецепт приготування річкової форелі. Якщо перед вами стоїть вибір, як приготувати річкову форель, готуйте саме так.

Інгредієнти

  • форель річкова 2 рибки,
  • 1 лимон,
  • пучок петрушки,
  • дрібка солі,
  • щіпка меленого чорного перцю,
  • рослинне масло для смаження (краще оливкова).

Рецепт приготування форелі з лимоном

  1. Рибу чистимо (відскрібати луску), голову відрізаємо, з них потім зможемо зварити супчик.
  2. Тушки форелі викладаємо в миску, солимо, вичавлюємо на них половинку лимона, перчимо і залишаємо маринуватися хвилин на 15-20.
  3. У товстостінній сковороді розігріваємо олію.
  4. Тим часом подрібнюємо петрушку, вкладаємо її кожній форелі в черевце.
  5. Викладаємо форель в сковороду і обсмажуємо на досить сильному вогні до золотистого кольору з кожного боку, це хвилини по 2-3.

Річкова смажена форель готова. Збризкаємо її половинкою лимона і подаємо. Смачного!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..