Інгредієнти:
- 1кг. – картопля
- 150г. – копченого бекону
- 1 – цибуля
- 100г. – ковбаси
- 4 ст.л – вершкове масло
- 200г. – вершків
- 200г. – сиру
- 1 – яйце
- 1 – гвоздика
часник, сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Помийте, обсушіть, почистіть і наріжте картоплю. Відварити в підсоленій киплячій воді 10 хвилин, процідити.
Наріжте кубиками бекон і наріжте ковбасу. Цибулю почистити, нарізати кубиками і обсмажити на 2 столових ложках розігрітого вершкового масла разом з беконом і ковбасою. Приправити подрібненим часником і перцем.
Змастіть стійку форму для запікання вершковим маслом, що залишилося. Поверх обсмаженої ковбаси та цибулі викласти картоплю.
Вершки змішати з тертим сиром і збитим яйцем. Вилити суміш на форму. Випікати 20 хвилин при 200 градусах С.
Смачного!