Мясо з брокколі і цвітною капустою

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ця страва готується на основі тиячого філе, цвітної капусти і капусти брокколі. Овочі з мясом виходять дивно смачною і ситною стравою.

Зазвичай, мясо з брокколі і цвітною капустою запікається 30-40 хвилин (не більше). Спробуйте приготувати цю страву за таким рецептом. Навіть дітям подобається.

Інгредієнти:

  • Цвітна капуста – 300 Грам
  • Брокколі – 200 Грам
  • Телятина – 500 Грам
  • Сіль і спеції – За смаком

Приготування:

Відмінний рецепт двох видів капусти з м’ясом. У духовці таке блюдо готується легко і швидко. Відразу займемося підготовкою капусти: суцвіття потрібно відокремити один від одного і відправити в підсолену киплячу воду на 2-3 хвилини.

Нарізаємо мясо шматочками середнього розміру і викладаємо у форму для запікання (змащену олією).

Злегка проварену капусту викладаємо поверх мяса. Розподіліть суцвіття рівномірно.

Про готовність скаже рум’яна кірочка. Щоб м’ясо не підгоріло, покладіть на дно пергамент або використовуйте форму з антипригарним покриттям.
Поки готується мясо з брокколі і цвітною капустою, можна відварити гарнір.

Я вирішила зробити спагетті, які відмінно поєднуються з мясоим і овочами. Помідори черрі – не тільки послужать прикрасою, але і відмінним доповненням до страви.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..