[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ця страва готується на основі тиячого філе, цвітної капусти і капусти брокколі. Овочі з мясом виходять дивно смачною і ситною стравою.
Зазвичай, мясо з брокколі і цвітною капустою запікається 30-40 хвилин (не більше). Спробуйте приготувати цю страву за таким рецептом. Навіть дітям подобається.
Інгредієнти:
- Цвітна капуста – 300 Грам
- Брокколі – 200 Грам
- Телятина – 500 Грам
- Сіль і спеції – За смаком
Приготування:
Відмінний рецепт двох видів капусти з м’ясом. У духовці таке блюдо готується легко і швидко. Відразу займемося підготовкою капусти: суцвіття потрібно відокремити один від одного і відправити в підсолену киплячу воду на 2-3 хвилини.
Нарізаємо мясо шматочками середнього розміру і викладаємо у форму для запікання (змащену олією).
Злегка проварену капусту викладаємо поверх мяса. Розподіліть суцвіття рівномірно.
Про готовність скаже рум’яна кірочка. Щоб м’ясо не підгоріло, покладіть на дно пергамент або використовуйте форму з антипригарним покриттям.
Поки готується мясо з брокколі і цвітною капустою, можна відварити гарнір.
Я вирішила зробити спагетті, які відмінно поєднуються з мясоим і овочами. Помідори черрі – не тільки послужать прикрасою, але і відмінним доповненням до страви.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]