[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Інгредієнти
- Лангустіни креветка аргентинська ціла 1 кг
- часник 2 зуб.
- Соєвий соус 3 стол.л.
- Червоний перець 1 до смаку
- Сік з половинки лимона 1 шт
Зазвичай смажу їх на сковорідці, але тут зібралися на шашлики і крім курячого і свинячого шашлику, я вирішила взяти 1 кг лангустин, які у мене залишилися тому купую їх в коробці по 2 кг.
Як приготувати
Розморожуємо, промиваємо і надрезаем спинку ножицями, щоб видалити стравохід.
Вимиваємо і видаляємо його.
Маринуємо наші лангустіни, змішавши всі інгредієнти не менше 2 годин.
Викладаємо на решітку. Я до речі більшості відірвав голову, щоб більше вони все вмістилися на решітці.
І смажимо, якщо вугілля дають хороший жар, то буквально за 3-5 хв з кожної сторони.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]