Лангустіни на мангалі

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Інгредієнти

  • Лангустіни креветка аргентинська ціла 1 кг
  • часник 2 зуб.
  • Соєвий соус 3 стол.л.
  • Червоний перець 1 до смаку
  • Сік з половинки лимона 1 шт

Зазвичай смажу їх на сковорідці, але тут зібралися на шашлики і крім курячого і свинячого шашлику, я вирішила взяти 1 кг лангустин, які у мене залишилися тому купую їх в коробці по 2 кг.

 

Як приготувати

Розморожуємо, промиваємо і надрезаем спинку ножицями, щоб видалити стравохід.
Вимиваємо і видаляємо його.
Маринуємо наші лангустіни, змішавши всі інгредієнти не менше 2 годин.
Викладаємо на решітку. Я до речі більшості відірвав голову, щоб більше вони все вмістилися на решітці.
І смажимо, якщо вугілля дають хороший жар, то буквально за 3-5 хв з кожної сторони.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..