Начинки для лаваша що покласти в лаваш

Лаваш – коржик з прісного тіста.

Найчастіше можна зустріти тонкий варіант, і це універсальний продукт та паличка-виручалочка для господинь, адже поєднувати лаваш можна практично з будь-якими інгредієнтами.

Особливо популярні різноманітні закусочні рулети. Достатньо лише покласти іншу начинку, і на столі вже абсолютно нова страва. І варіантів тут дуже багато, давайте розглянемо найсмачніші з них.

Розмір листа лаваша 35х25 см. Якщо начинка вийде надто волога, сміливо робіть подвійний шар лаваша, то закуска краще триматиме форму.

Лаваш з куркою та корейською морквою

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий 1 лист
  • філе куряче відварене 200 г.
  • морква корейська 100 г.
  • майонез 3 ст.л.

Для начинки розібрати відварене біле куряче м’ясо на дрібні волокна.
Лаваш розрізати навпіл. Перший пласт промазати майонезом, укласти корейську моркву. Накрити другим лавашем, розподілити курку.
Згорнути в рулет, нарізати.

Лаваш з рибною консервою та яйцями

Інгредієнти:

  • консерви скумбрія в олії 300 г.
  • яйце варене 3 шт.
  • майонез 3 ст.

Шматки риби дістати з банки, видалити кістки, якщо вони є, а м’ясо розім’яти виделкою. При необхідності підлити трохи рідини із консервної банки, щоб отримати консистенцію негустого пюре. Лаваш розрізати навпіл. Змастити перший лист невеликою кількістю майонезу, розподілити рибу. Зверху покласти ще шар лаваша, нанести майонез, що залишився, і посипати кубиками варених яєць. Згорнути рулетом, дати просочитися півгодини, нарізати.

Лаваш з корейською морквою, ковбасою та сиром

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий 1 листок
  • корейська морква 100 г.
  • ковбаса варена 50 г.
  • сир твердий російський 50 г.
  • майонез 3 ст.л.

Корейську моркву викласти на сито, кілька разів струсити та дати рідині добре стекти. Порізати, щоб морквяні шматочки не були такими довгими. Лаваш розрізати на дві частини однакового розміру. Укласти перший лист на стіл, змастити половиною майонезу.
Розподілити корейську моркву тонким шаром. Зверху помістити другий листок, добре придавити долонями. Знову змастити майонезом і посипати натертими ковбасою та сиром. Згорнути рулетом, нарізати.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..