Соковиті фаршировані цукіні з фаршем

Неймовірно ситна та смачна страва, яка підійде для обіду чи вечері. Незвичайна страва із звичайних інгредієнтів – додайте різноманіття у щоденний раціон!

Ще більше цікавих рецептів на кожен день можна знайти на сайті: https://memoram.com.ua/

На 1 порцію вам знадобиться:

  • Цукіні (кабачки) – 1 шт.
  • Фарш яловичий – 120 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сир Моцарела – за бажанням
  • Сіль, перець, спеції – за смаком

Приготування:

  1. Перш за все – промийте кабачки. Розріжте їх на дві частини, дістаньте усю серцевину. Повинні отриматись човники, які будуть заповнюватися начинкою.
  2. Дрібно наріжте цибулю. В окремій ємності змішайте її з фаршем, сіллю, спеціями та яйцем.
  3. Викладіть начинку в човники. Відправте в духовку, розігріту до 200°С, на 45-50 хвилин.
  4. За бажанням можна дістати човники за 5 хвилин до готовності та посипати тертою моцарелою. Потім знову відправити в духовку.
  5. Подавайте та насолоджуйтесь!

Калорійність на 100 грам – 111 ккал

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..