Новорічні десерти Торт Пташине молоко

Тісто:

  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 3 ст.ложки какао-порошку
  • ½ пачки маргарину
  • 1 склянка борошна
  • 1/3 ч. л. соди згасити оцетом або лимоном

Приготування:

Яйця збити з цукром, додати какао і знову збити. До цієї маси додати розм’якшений маргарин, борошно, соду. Перемішати і викласти в підмащену та підпилену борошном форму. Пекти при температурі 180 градусів.

Поки бісквіт стоїть у духовці, робимо крем.

Для нього з 500 мл вершків та 2 ст. ложок манки зварити манну кашу. Найбільш трудомістка робота, протягом 30 хвилин, при постійному помішуванні, до того стану, коли крупинки перетворюються на однорідну масу. У охолоджену кашу додати натертий на дрібній терці 1 лимон. Додати 200 г розм’якшеної олії, 1 склянку з гіркою цукрової пудри, все збити в пишну масу. Крем готовий.

Розрізати корж поперек і змастити кремом спочатку нижній, а потім верхній шар. Верх і боки торта полити помадкою. Для цього взяти 4 ст. ложки цукру, 4 ст. ложки какао, 4 ст. ложки сметани, 40 г олії. Все змішати та розігріти, дати закипіти, потім зняти з вогню, охолодити до кімнатної температури та вилити на верхній шар крему. Помадка не повинна бути теплою, інакше крем розтане. Розрівняти ножем, обмазавши боки. Зверху можна посипати кокосовою стружкою (як снігом), струганим мигдалем. Виставити на холод для просочення.

Інші рецепти для вас:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Don't Miss! random posts ..