Прості інгредієнти, швидке виконання, а ефект чудовий! Це щось хороше і миттєво для любителів оселедця 🙂
Інгредієнти:
- 2 філе оселедця
- 1 зелений огірок
- 1 не велика червона цибуля
- 1 яблуко
- лимонний сік
- 50г. тертого сиру
Вершково-майонезний соус:
- 3 столові ложки вершків 18%
- 2 столові ложки майонезу
- майоран
- зелена петрушка (сушена)
- Перець
- сіль
Спосіб виготовлення:
Залийте оселедець молоком і замочіть приблизно на 20 хвилин, потім промийте під холодною водою, ретельно висушіть і наріжте кубиками. Зелений огірок очистити, промити і нарізати кубиками. Червону цибулю очистити, промити і нарізати кубиками. Яблуко очистити, видалити насіння, промити і обсушити. Наріжте кубиками, збризніть лимонним соком і перемішайте. Наріжте скибочки сиру тонкими смужками.
Вершки і майонез покласти в миску. Додайте щіпку подрібненої зеленої петрушки, майорану, звичайного перцю і сіль. Змішати все разом.
У прозорий салатник розкладіть підготовлені інгредієнти в такому порядку: оселедець, зелений огірок, половину вершково-майонезного соусу, червону цибулю, яблуко, залишився вершково-майонезний соус і зверху викладіть смужки жовтого сиру.
Готовий салат поставити в холодильник на кілька годин.
Наведених інгредієнтів вистачить приблизно на 3 порції.
Смачного.