Цей варіант вимагатиме трохи більше часу, але це компенсується відмінним смаком соковитого мяса.
Закупити для такої страви доведеться:
- м’якоть свинини – 800-900 г;
- помідори – 2 шт.;
- сир – 150 г;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 2 столові ложки;
- зелень петрушки – 1 пучок;
- рослинна олія – для обсмажування;
- сіль та мелений перець – за смаком.
Приготування:
У глибокій мисці збити яйця з сіллю, додати борошно і збити ще раз.
Свинину нарізати на порційні шматки і покласти в миску з кляром. За допомогою ложки полити свинину кляром, щоб вона була повністю покрита яєчною сумішшю. Миску з м’ясом прибрати в холодильник на кілька годин.
Після цього часу дістати м’ясо і обсмажити на розпеченій олії, щоб кляр прихопився. Підготовлене м’ясо щільно укласти на лист, застелений фольгою. Зверху на кожен покласти по два-три кусочки помідорів, посипати різаною петрушкою і засипати тертим сиром.
Фольгу загорнути та поставити лист у духовку. Випікати протягом 25-30 хвилин. Температура – 200°C.
До речі, щоб страву подати гарячою на стіл, можна всі попередні роботи виконати заздалегідь, а за півгодини до подачі на стіл відправити страву запікатися.