Новорічні салати з тунцем неправильне олів’є

Залишилися у мене відварені овочі від окрошки. Зваривши морква і додавши солоні огірочки, вирішила приготувати салат по типу олів’є, тільки без горошку і ковбаси (замінила на тунець). Звідси і вийшло неправильне олів’є.

Інгредієнти рецепта салату “неправильне олів’є” з тунцем

  • Картопля відварна 3-4 штуки
  • Морква відварна 1 велика або 2 маленькі
  • Яйце відварне 5 штук
  • Цибуля ріпчаста або салатний 1 головка
  • Огірки мариновані 3-4 штуки
  • Тунець 1 банка (без масла) 250 грам (чиста вага 125 грам)
  • Сіль і чорний перець за смаком

Заправка:

  • Сметана 180 грам
  • Гірчиця французька в зернах 2 столові ложки

Приготування Салату неправильне олів’є з тунцем

Всі овочі порізати в салатник кубиком.

Сметану змішати з гірчицею. Заправити салат заправкою. Посолити і поперчити за смаком.

У тунця злити рідину. М’ясо риби розім’яти виделкою на невеликі шматочки.

Викласти на тарілку салат, зверху покласти шматочки тунця. Можна тунець вмішати в салат. Також в салат можна додати кріп.
Смачного!

Don't Miss! random posts ..