Залишилися у мене відварені овочі від окрошки. Зваривши морква і додавши солоні огірочки, вирішила приготувати салат по типу олів’є, тільки без горошку і ковбаси (замінила на тунець). Звідси і вийшло неправильне олів’є.
Інгредієнти рецепта салату “неправильне олів’є” з тунцем
- Картопля відварна 3-4 штуки
- Морква відварна 1 велика або 2 маленькі
- Яйце відварне 5 штук
- Цибуля ріпчаста або салатний 1 головка
- Огірки мариновані 3-4 штуки
- Тунець 1 банка (без масла) 250 грам (чиста вага 125 грам)
- Сіль і чорний перець за смаком
Заправка:
- Сметана 180 грам
- Гірчиця французька в зернах 2 столові ложки
Приготування Салату неправильне олів’є з тунцем
Всі овочі порізати в салатник кубиком.
Сметану змішати з гірчицею. Заправити салат заправкою. Посолити і поперчити за смаком.
У тунця злити рідину. М’ясо риби розім’яти виделкою на невеликі шматочки.
Викласти на тарілку салат, зверху покласти шматочки тунця. Можна тунець вмішати в салат. Також в салат можна додати кріп.
Смачного!