Новорічний салат Годинник з куркою і корейської морквою

Інгредієнти

  • 3 яйця;
  • 300 г курячого філе;
  • 1 морква;
  • 150 г твердого сиру;
  • 150 г моркви по-корейськи ;
  • 3-4 столові ложки майонезу;
  • 1 гілочка петрушки.

Приготування

Відваріть курячі яйця круто за 10 хвилин, філе і морква – до готовності.

Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Сир натріть на середній тертці, білки і жовтки – окремо на дрібній.

Викладіть в салатник або на тарілку через кулінарне кільце курку, морква по-корейськи, жовтки і сир. Після кожного шару змащуйте майонезом або робіть сіточку з нього. Зверху посипте білками і прикрасьте вареної морквою, майонезом і петрушкою, щоб вийшов годинник.

Don't Miss! random posts ..