Готуємо смачний напій : Мохіто полуничний з апельсином рецепт.
Інгредієнти
- ¼ склянки полуничного соку
- ¾ склянки соку червоного (сицилійського) апельсина
- Сік 1 лайма
- 2-3 столові ложки цукру / 4 чайні ложки сиропу агави
- 5-6 листків м’яти
- Сіль
- 2-3 склянки газованої води
- Кубики льоду
Для прикраси:
- Мятні листя
- Часточки лайма
- Часточки червоного апельсина
Як приготувати Мохіто полуничний з апельсином рецепт
1. Візьміть шейкер або велику пляшку. Додайте туди сік полуниці, апельсина і перемішайте. Додайте цукор, лимонний сік, листя м’яти, дрібку солі і струсіть або добре перемішайте, поки весь цукор не розчиниться.
2. Візьміть кілька порційних склянок і залийте на ¼ приготованим соком, потім додайте кубики льоду до ½ склянки.
3. Тепер додайте газованої води до повного заповнення склянки або трохи менше, дивіться за смаком – можливо, захочете додати ще соку.
4. Прикрасьте часточками лайма, апельсина і листям м’яти і подавайте охолодженим.