Пісні страви картопля фарширована цибулею з грибами

Дуже хороший рецепт фаршированої картоплі, особливо для тих, хто тримає піст.

Інгредієнти:

  • 6 шт. картоплі,
  • 2 цибулини,
  • сушені гриби (добре та свіжі),
  • масло для смаження,
  • сіль.

Як приготувати:

Набір продуктів дуже скромний:

І насамперед я залила окропом сушені гриби, щоб розм’якшити їх. Якщо робити зі свіжими, то їх просто промити і посмажити.

Потім потрібно відварити картоплю до напівготовності. Я це зробила у НВЧ:
по 3 хвилини з кожного боку, попередньо додавши трохи води на дно жароміцного посуду.

Але мені чомусь більше подобається варити у воді на плиті, тоді картопля буває м’якшою і красивішою, хоч це й довше.

Далі обсмажити цибулю, віджати і нарізати гриби і перемішати гриби з цибулею.

Відрізала капелюшок з одного боку картоплини і гострим ножем вибрала середину картоплі.
Нафарширувала начинкою.

Поставила фаршировану грибами та цибулею картопля в духовку, довела до готовності. Якщо не під час посту, то можна посипати зверху натертим сиром.

Серединки від картоплі не викидаємо, а смажимо із залишками цибулі – це просто смакота!

Don't Miss! random posts ..