Пісні страви з грибів фаршировані печериці

Інгредієнти:

  • капелюшки печериць (великі) 8-10 шт
  • цибуля ріпчаста 2 шт
  • панірувальні сухарі 1 ст.л.
  • зелень петрушки та кропу
  • рослинна олія
  • сіль
  • свіжомелений чорний перець

Приготування:

Печериці вимити та обсушити.
У печериць акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки.
Викласти капелюшки в змащену олією форму для запікання або деко і злегка посолити всередині.

Приготувати начинку.

Цибулю дрібно нарізати.
Ніжки грибів порізати.
Цибулю обсмажити на олії 2-3 хвилини.
Потім додати ніжки печериць, посолити, поперчити та смажити гриби з цибулею близько 5 хвилин (можна додати різаний часник).
Додати до цибулі з грибами панірувальні сухарі, перемішати та обсмажити 1 хвилину.
Додати нарізану зелень і ще раз перемішати.

Начинку викласти у грибні капелюшки. Збризкати гриби олією.

Запікати печериці близько 10-12 хвилин, при температурі 180°.

Приємного вам апетиту!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..