Інгредієнти:
- капелюшки печериць (великі) 8-10 шт
- цибуля ріпчаста 2 шт
- панірувальні сухарі 1 ст.л.
- зелень петрушки та кропу
- рослинна олія
- сіль
- свіжомелений чорний перець
Приготування:
Печериці вимити та обсушити.
У печериць акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки.
Викласти капелюшки в змащену олією форму для запікання або деко і злегка посолити всередині.
Приготувати начинку.
Цибулю дрібно нарізати.
Ніжки грибів порізати.
Цибулю обсмажити на олії 2-3 хвилини.
Потім додати ніжки печериць, посолити, поперчити та смажити гриби з цибулею близько 5 хвилин (можна додати різаний часник).
Додати до цибулі з грибами панірувальні сухарі, перемішати та обсмажити 1 хвилину.
Додати нарізану зелень і ще раз перемішати.
Начинку викласти у грибні капелюшки. Збризкати гриби олією.
Запікати печериці близько 10-12 хвилин, при температурі 180°.
Приємного вам апетиту!