Пісний борщ з квашеної капусти

Інгредіенти:

  • Квашена капуста 200 г
  • Редька ½ шт
  • Морква 2 шт
  • Помідор 4 шт
  • Квасоля 50 г
  • Соняшникова олія за смаком
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень за смаком

Пісний борщ з квашеної капусти: покроковий рецепт приготування

1. З вечора замочуємо в окропі квасоля, перед гарненько промивши. Вранці ще раз гарненько промиваємо і ставимо варитися. Можна цей етап пропустити, якщо використовуєте консервовану квасолю.

2. В цей же час ставимо варитися квашену капусту. Вода повинна трохи покривати капусту. Якщо у вас вона дуже кисла, то краще її промити і гарненько віджати, і тільки після цього відправляти варитися. В середньому капуста буде варитися годину. За цей час ми приготуємо все інше.

3. Далі очищаємо редьку і нарізаємо її так, як зазвичай нарезаете картопля в суп. Відправляємо варитися, приблизно хвилин 15, і вона готова.

4. Чистимо моркву і нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо квадратиками. Далі згасимо овочі на сковороді. З додаванням олії і води. Я люблю додавати воду, коли тушу овочі. Так масло не виділяє канцерогени. А овочі добре обсмажуються.

5. Коли квасоля звариться, зливаємо зайву воду. Так само зливаємо воду з редьки. Обжарку залишаємо як є.

6. Коли капуста буде готова, додаємо обжарку, редьку і квасоля.

7. Додаємо окропу, перемішуємо. За смаком можна додати сіль, перець і зелень.

Ми залишаємо потомитися 5 10 хвилин, і суп готовий! Обов’язково під час кожного прийому їжі повинен бути присутнім овочевий салат. Салати допомагають нашому травленню, тому їжте їх частіше.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Інші рецепти для вас:
·

Don't Miss! random posts ..