Інгредієнти:
- гриби сухі – 50 г
- квасоля червона – 100 г
- картопля – 2-3 шт.
- морква – 1 шт.
- буряк – 1 шт.
- цибуля – 1 головка
- капуста – 100 г
- помідори – 2-3 шт.
- масло рослинне – для смаженнясіль,
- перець – за смаком
Приготування:
Квасолю замочити на 7-8 годин. Промити, залити водою і варити 40 хвилин.На весь екранМорква і буряк натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібно. Обсмажити на рослинному маслі. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, порізати і додати до цибулі з морквою і буряком.
Варити 5 хвилин. Додати сіль і перець.На весь екранБілі сухі гриби можна розмочити у воді, а можна потовкти їх в ступці в крупну крихту. Додати до квасолі гриби, порізану брусочками картоплю і варити 10 хвилин. Порізати тонкою соломкою капусту, додати в каструлю.Коли капуста буде готова, додати зажарку і довести борщ до кипіння. Дати настоятися і подавати.