Пісний борщ з квасолею та грибами

🍲 👉 Інгредієнти:

  • гриби сухі – 50 г
  • квасоля червона – 100 г
  • картопля – 2-3 шт.
  • морква – 1 шт.
  • буряк – 1 шт.
  • цибуля – 1 головка
  • капуста – 100 г
  • помідори – 2-3 шт.
  • масло рослинне – для смаженнясіль,
  • перець – за смаком

🍲 👉 Приготування:

Квасолю замочити на 7-8 годин. Промити, залити водою і варити 40 хвилин.На весь екранМорква і буряк натерти на крупній тертці, цибулю нарізати дрібно. Обсмажити на рослинному маслі. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, порізати і додати до цибулі з морквою і буряком.

Варити 5 хвилин. Додати сіль і перець.На весь екранБілі сухі гриби можна розмочити у воді, а можна потовкти їх в ступці в крупну крихту. Додати до квасолі гриби, порізану брусочками картоплю і варити 10 хвилин. Порізати тонкою соломкою капусту, додати в каструлю.Коли капуста буде готова, додати зажарку і довести борщ до кипіння. Дати настоятися і подавати.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..