Пивні закуски реберця в рукаві

Рецепт реберець, запечених в духовці, – один з найбільш популярних способів приготування цієї страви. Запікання в рукаві надає їм неймовірну соковитість. Реберця виходять ароматними і ніжними. Саме ж м’ясо легко відділяється від кістки.

Рецепт реберець в рукаві

Щоб реберця вийшли м’якими і соковитими, їх обов’язково слід замаринувати. Для цього ідеально підійде звичайний ріпчаста цибуля. Запікання ж реберець в рукаві дозволить їм швидше приготуватися, і при цьому не втратити вологу.

Інгредієнти: 

  • реберця свинячі 500  г
  • цибуля ріпчаста 100  г
  • масло рослинне 1  ч. Л.
  • сіль 2  ч. Л.
  • перець чорний мелений 1/2  ч. Л.
  • паприка солодка 1  ст. л.

Приготування:

Цибулю подрібніть на тертці або за допомогою блендера до отримання пюре. Додайте спеції.

Натріть свинячі реберця цибульним пюре, спеціями і сіллю. Залиште маринуватися на 30 хвилин.

Натріть свинячі реберця цибульним пюре, спеціями і сіллю. Залиште маринуватися на 30 хвилин.

Запікайте в духовці протягом 60 хвилин при температурі 180 градусів. За 10 хвилин до кінця приготування розкрийте пакет, щоб реберця придбали карамельний відтінок.

Подавайте реберця зі свіжою зеленню або улюбленим гарніром.

Don't Miss! random posts ..