Рецепт реберець, запечених в духовці, – один з найбільш популярних способів приготування цієї страви. Запікання в рукаві надає їм неймовірну соковитість. Реберця виходять ароматними і ніжними. Саме ж м’ясо легко відділяється від кістки.
Рецепт реберець в рукаві
Щоб реберця вийшли м’якими і соковитими, їх обов’язково слід замаринувати. Для цього ідеально підійде звичайний ріпчаста цибуля. Запікання ж реберець в рукаві дозволить їм швидше приготуватися, і при цьому не втратити вологу.
Інгредієнти:
- реберця свинячі 500 г
- цибуля ріпчаста 100 г
- масло рослинне 1 ч. Л.
- сіль 2 ч. Л.
- перець чорний мелений 1/2 ч. Л.
- паприка солодка 1 ст. л.
Приготування:
Цибулю подрібніть на тертці або за допомогою блендера до отримання пюре. Додайте спеції.
Натріть свинячі реберця цибульним пюре, спеціями і сіллю. Залиште маринуватися на 30 хвилин.
Натріть свинячі реберця цибульним пюре, спеціями і сіллю. Залиште маринуватися на 30 хвилин.
Запікайте в духовці протягом 60 хвилин при температурі 180 градусів. За 10 хвилин до кінця приготування розкрийте пакет, щоб реберця придбали карамельний відтінок.
Подавайте реберця зі свіжою зеленню або улюбленим гарніром.