Рецепт піци на тонкій заготовці з ковбасками

Інгредієнти:

  • Заготівля під піцу – 2 шт.
  • Шинка – 100 г
  • Варена ковбаса – 100 г
  • Мариновані чи смажені гриби – 3-4 ст. ложки
  • Томатний соус без оцту – 100 мл
  • Вода питна – 10 ст. ложок
  • Вершкове масло – 50-70 гр
  • Сир твердий – 150-200 гр
  • Сіль, спеції для піци – до смаку

Приготування:

Шинку та ковбасу нарізати соломкою, тоненько.

Твердий сир натерти на велику тертку. Саме так, бо на дрібному сирі швидко плавиться і сохне в духовці.

Заготівлю від піци ввийняти з пакета. Прибрати все зайве від упаковки. Саму заготовку змочити водою. Робити це зручно пензликом. Це допомагає у звичайному продукті не отримати сухар у краю та напівсирую піцу всередині.

Дайте 3-5 хвилин спокою. Нанесіть соус. Важливо, щоб він був без оцту.

Викладіть начинку: шинку, ковбасу, гриби.

Викладіть кілька шматочків вершкового масла. Воно допоможе зробити піцу соковитішим і смачнішим.

Посипте тертим сиром. Посипати спеціями для піци та трохи солі. Розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте піцу 15-20 хвилин.

Смачного! 🙂

Don't Miss! random posts ..