Інгредієнти:
- Заготівля під піцу – 2 шт.
- Шинка – 100 г
- Варена ковбаса – 100 г
- Мариновані чи смажені гриби – 3-4 ст. ложки
- Томатний соус без оцту – 100 мл
- Вода питна – 10 ст. ложок
- Вершкове масло – 50-70 гр
- Сир твердий – 150-200 гр
- Сіль, спеції для піци – до смаку
Приготування:
Шинку та ковбасу нарізати соломкою, тоненько.
Твердий сир натерти на велику тертку. Саме так, бо на дрібному сирі швидко плавиться і сохне в духовці.
Заготівлю від піци ввийняти з пакета. Прибрати все зайве від упаковки. Саму заготовку змочити водою. Робити це зручно пензликом. Це допомагає у звичайному продукті не отримати сухар у краю та напівсирую піцу всередині.
Дайте 3-5 хвилин спокою. Нанесіть соус. Важливо, щоб він був без оцту.
Викладіть начинку: шинку, ковбасу, гриби.
Викладіть кілька шматочків вершкового масла. Воно допоможе зробити піцу соковитішим і смачнішим.
Посипте тертим сиром. Посипати спеціями для піци та трохи солі. Розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте піцу 15-20 хвилин.
Смачного! 🙂