Салати з курки смачні і корисні, салати з грибів теж. Коли ці два компоненти поєднуються разом, результат завжди виправдовує очікування – страва виходить ситною, приємною на смак, та ще й малокалорійною. Адже і гриби, і куряче м’ясо відносяться до дієтичних продуктів, якими фахівці радять наповнити раціон бажаючим схуднути.
Інгредієнти:
- Гриби шампіньйони 300г.
- Куряче філе – 400г.
- Яйця – 3шт.
- Огірок свіжий 1шт.
- Ріпчаста цибулина 1шт.
- Банка консервованої кукурудзи
- Сметана – 150г
- 2ст. ложки рослинної олії
- Сіль пецець за смаком
Приготування:
Нарізати дрібненько цибулю. Гриби порізати на дрібні шматочки і підсмажити з цибулею на соняшниковій олії, щоб вони набули золотистого відтінку.
Зварити куряче філе у злегка підсоленій воді Коли м’ясо охолоне, нарізати його невеликими кубиками.
Нарізати огірок соломкою.
Яйця, зварені круто, теж нарізати змішати у салатниці всі перераховані компоненти.
Додати кукурудзу Посолити поперчити, заправити сметаною, ретельно все перемішати.
Смачного 🙂