Рецепт приготування бургера вдома

Бажаєте дізнатися простий рецепт приготування бургера вдома? А будь ласка! Це не так складно, як здається. Ви ж готуєте котлети вдома? А в бургері основний компонент – це котлета з яловичого фаршу, яку ви легко приготуєте, дотримуючись кроків цього рецепту.

Інгредієнти:

  • Фарш – 500-600 Грам
  • Помідор – 2 Штуки
  • Солоний огірок – 3-4 Штуки
  • Цибуля – 1 Штука
  • Часник – 1-2 зубчиків (за бажанням)
  • Булочки – 4-5 Штук
  • Кетчуп – 3-4 ст. ложок
  • Гірчиця – 1 ст. ложка
  • Сир – 4-5 листка
  • Рослинна олія – ​​1-2 ст. ложок
  • Сіль – 0,5 Чайних ложки
  • Перець чорний мелений
  • Яйце – 1 Штука

Приготування:

Додамо в яловичий фарш сіль, перець, 2/3 дрібно нарізаної цибулини, подрібнений часник та жовток. Ретельно розмішати.
Розділимо фарш на 4-5 частин та з кожної сформуємо плоску круглу котлету. Посередині зробимо невелике заглиблення великим пальцем.

Викладемо котлети на плоску тарілку і відправимо в холодильник на 20 хвилин.
А тепер добре просмажимо котлети для бургера на олії до готовності. Можна запекти в духовці за 180 градусів або приготувати на грилі.

Розрізаємо навпіл булочки для бургера і обсмажуємо на грилі, сухій сковороді або тостері. Змащуємо одну половинку булочки кетчупом, а другу – гірчицею або гірчичним соусом. Викладаємо на нижню частину булочки часточки солоного огірка. Викладаємо котлету.

Накриваємо гарячу котлету скибочкою сиру, викладаємо часточки помідорів та кільця цибулі. Цибулю можна брати сиру, а можна обсмажену. І накриваємо другою частиною булочки. Смачного!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..