Сир Камамбер з журавлинним соусом Coburger Back-Camambert – це смачна цікава страва, без сумніву, сподобається Вам, Вашим друзям і прикрасить стіл.
Це дуже смачне поєднання камамберу в хрумкій паніровці, попередньо обсмаженого та журавлинного соусу.
Призначений для швидкого та легкого приготування у фритюрниці, духовці або на сковороді. Сир після приготування має вершково-жовтий колір, гладку текстуру і легко тече вживається з додаванням журавлинного соусу.
Способи приготування:
1. Розігріти духовку до 180-200 градусів, викласти сир на пергамент і запекти протягом 12-15 хвилин.
2. Для приготування у фритюрниці знадобиться близько 3-4 хвилин.
3. При використанні сковороди потрібно налити масло, розігріти і обсмажити камамбер з кожної сторони по 3-4 хвилини.
Подавати з журавлиним соусом смакота!
До складу входить: камамбер – 4 шт (45% жир) (пастеризоване молоко, сіль, закваска, сичужний фермент), хлібні крихти (пшеничне борошно, олія, сіль, дріжджі, спеція-паприка). Журавлина: 50% журавлини, цукор, пектин, лимонна кислота, сорбат калію
Енергетична та харчова цінність на 100 г: 1312 кДж / 315 ккал Жир 19,5 г – з них насичені жирні кислоти 10,0 г, Вуглеводи 21,0 г, Білки – 13,0 г.