Як приготувати Сир Камамбер з журавлинним соусом

Сир Камамбер з журавлинним соусом Coburger Back-Camambert – це смачна цікава страва, без сумніву, сподобається Вам, Вашим друзям і прикрасить стіл.

Це дуже смачне поєднання камамберу в хрумкій паніровці, попередньо обсмаженого та журавлинного соусу.

Призначений для швидкого та легкого приготування у фритюрниці, духовці або на сковороді. Сир після приготування має вершково-жовтий колір, гладку текстуру і легко тече вживається з додаванням журавлинного соусу.

Способи приготування:

1. Розігріти духовку до 180-200 градусів, викласти сир на пергамент і запекти протягом 12-15 хвилин.

2. Для приготування у фритюрниці знадобиться близько 3-4 хвилин.

3. При використанні сковороди потрібно налити масло, розігріти і обсмажити камамбер з кожної сторони по 3-4 хвилини.

Подавати з журавлиним соусом смакота!

До складу входить: камамбер – 4 шт (45% жир) (пастеризоване молоко, сіль, закваска, сичужний фермент), хлібні крихти (пшеничне борошно, олія, сіль, дріжджі, спеція-паприка). Журавлина: 50% журавлини, цукор, пектин, лимонна кислота, сорбат калію

Енергетична та харчова цінність на 100 г: 1312 кДж / 315 ккал Жир 19,5 г – з них насичені жирні кислоти 10,0 г, Вуглеводи 21,0 г, Білки – 13,0 г.

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..