Як приготувати стейк з форелі

СТЕЙК ІЗ ФОРЕЛІ НА СКОВОРОДІ:

Пропоную Вам рецепт про те, як приготувати форель смачніше і швидше!
Варіантів приготування стейків з форелі не так вже й багато, одним і найкращих і швидких вважається традиційна смаження на сковороді. І для того, щоб наша рибка вийшла ароматною і соковитою, попередньо замаринуємо її в лимонному соку з приправами. Страва не займе у Вас багато часу, але при цьому буде дуже корисною та ситною.

  • Форель – 400 г
  • кріп – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний молотий – за смаком
  • Лаймовий сік – 50 мл
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • сир пермезан для посипки зверху

Спосіб приготування:

1. Стейк форелі посолити і поперчити, збризкати лимонним соком, посипати зеленню і залишити на 10 хвилин.

2. Розігріти на сковороді олію, викласти стейки форелі.

3. Смажити стейки на середньому вогні 15 хвилин, кожні 5 хвилин перевертаючи та поливаючи лимонним соком.

4. Подавати стейки із форелі на листі салату, прикрасивши нарізаним лайму, посипати пермезаном.

Можна зробити легкий салат або подати страву з картоплею чи рисом.

Підійде вершковий або часниковий соус. Як напій чудово підійде сухе біле вино, яке чудово розкриває всі смакові якості риби.

Приємного вам апетиту!

Як ви оцінюєте цей рецепт,

Оцініть цей рецепт

Відгуки користувачів 0 / 5. Всього оцінок: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Don't Miss! random posts ..