Рецепт салату Олів’є з сьомгою

Рецепт салату Олів’є з сьомгою – оригінальна версія класичного салату, де замість традиційної ковбаси використовується слабосолона сьомга. Це надасть страві більш вишуканий смак та легкість.

Інгредієнти:

  • Картопля – 2-3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Огірки свіжі – 2 шт.
  • Огірки солоні чи мариновані – 1-2 шт.
  • Зелений горошок консервований – 100 г
  • Сьомга слабосолона – 150 г
  • Майонез – до смаку
  • Сіль та перець – за смаком
  • Зелень для прикраси (кріп, петрушка) – за бажанням

Приготування:

Відваріть картоплю та моркву в шкірці до готовності. Остудіть, очистіть та наріжте дрібними кубиками.
Відваріть яйця круто, остудіть, очистіть і наріжте кубиками.

Огірки наріжте дрібними кубиками. Якщо хочете, щоб салат був свіжішим, використовуйте тільки свіжі огірки; якщо віддаєте перевагу пікантності, додайте солоні.
Сьомгу наріжте кубиками.

У великій мисці змішайте картоплю, моркву, яйця, огірки, горошок та сьомгу.
Додайте майонез, посоліть і поперчіть до смаку. Акуратно перемішайте.
Подавайте салат, прикрасивши зеленню.

Приємного апетиту!

Ідеї подачі салату

Don't Miss! random posts ..